LoadPage
سایت خرید خرید
;
  • 3 صفحه
  • 5 صفحه
  • 10 صفحه
  • 50 صفحه
  • همه
  • مرتب سازی
  • شرح آ-ی
  • شرح ی-آ
  • توضیحات آ-ی
  • توضیحات ی-آ
  • کمترین بازدید
  • بشترین بازدید
  • جدیدترین
  • قدیمترین

کشک مایع دهکده خرم 660 گرم

قیمت: 10,000

جزئیات

دوغ بدون گاز پادراتوس با طعم نعناع 1500میلی لیتر

<p dir="rtl" style="text-align:justify">دوغ یکی از زیرمجموعه های شیر است که از قدیم الایام مصرف آن در بین خانواده ها رواج داشته است .دوغ محصولی به دست آمده از شیر است که ازمخلوط کردن ماست و آب&nbsp; و اضافه کردن نمک تهیه می&zwnj;شود. در کارخانه جات صنعتی برای طعم&zwnj;دار کردن آن از اسانس&zwnj;های مختلف مثل کاکوتی و نعناع یا گلبرگ&zwnj;های خشک و خردشده گل محمدی استفاده می&zwnj;کنند. دوغ ها حاوی کلسیم و سایر مواد معدنی، ویتامین&zwnj;های موجود در ماست&zwnj;، پروتئین و چربی است. به همین دلیل ارزش غذایی دوغ از ماست کمی کمتر است. بنابراین جایگزین کردن آن به جای مصرف شیر کار صحیحی&nbsp; نیست اما برای افرادی که دارای مشکل عدم تحمل لاکتوز هستند، می&zwnj;تواند نوشیدنی مناسبی باشد.دوغ به دلیل طبع سرد، علائم گرمازدگی، خستگی و عطش را بهبود می بخشد و مانند ماست، حاوی میكروارگانیسم&zwnj;های زنده و مفیدی است كه از رشد و تكثیر بسیاری از باكتری&zwnj;های مضر در دستگاه گوارش انسان جلوگیری می&zwnj;كند.</p> <h3 dir="rtl" style="text-align:justify">دوغ گرمادیده :</h3> <p dir="rtl" style="text-align:justify">دوغ گرمادیده، دوغی است که بعد از تهیه شدن تحت فرآیند پاستوریزاسیون، دوباره پاستوریزه می&zwnj;شود تا میکروب های مایه ماست موجود در آن کاهش یابد. کم شدن میزان میکروارگانیسم&zwnj;های موجود در دوغ باعث می&zwnj;شود که فرآیند ترش&zwnj;شدن در آن آهسته&zwnj;تر انجام شود؛ در حالی که دوغ معمولی این حرارت را نمی&zwnj;بیند.</p> <p dir="rtl" style="text-align:justify"><strong>فاسد شدن دوغ :</strong></p> <p dir="rtl" style="text-align:justify">بیشترین و مهم ترین عوامل فساد دوغ عبارت اند از انواع کپک&zwnj;ها و مخمر&zwnj;ها. می&zwnj;توان گفت که مخمرها بهتر و بیشتر می&zwnj;توانند در دوغ رشد و در آن گاز ایجاد کنند و مزه آن را تغییر دهند. به هر حال، مخمرها تاثیر مخرب و نامطبوعی بر مصرف&zwnj;کننده نمی&zwnj;گذارند اما برخلاف آنها، کپک&zwnj;ها خیلی کم دوغ را آلوده می&zwnj;کنند و رشد آنها با تغییر طعم دوغ و سپس تغییر رنگ آن مشخص می&zwnj;شود.</p> <p dir="rtl" style="text-align:justify">شرکت لبنی پادراتوس در سال 1370 و با هدف تولید فرآورده های لبنی پاستوریزه ، در نزدیکی شهرستان قوچان ،در خراسان رضوی تاسیس گردید.<br /> بخش زیادی از فعالیت های این برند ايجاد تنوع در محصولات ، ارتقاء سطح كيفي و يافتن بهترين طعم هاي سازگار با طبع همه افراد است.</p>

قیمت: 6,800

جزئیات

دوغ بدون گاز سون کاله 1500 میلی لیتر

<p dir="rtl" style="text-align:justify">دوغ یکی از زیرمجموعه های شیر است که از قدیم الایام مصرف آن در بین خانواده ها رواج داشته است .دوغ محصولی به دست آمده از شیر است که ازمخلوط کردن ماست و آب&nbsp; و اضافه کردن نمک تهیه می&zwnj;شود. در کارخانه جات صنعتی برای طعم&zwnj;دار کردن آن از اسانس&zwnj;های مختلف مثل کاکوتی و نعناع یا گلبرگ&zwnj;های خشک و خردشده گل محمدی استفاده می&zwnj;کنند. دوغ ها حاوی کلسیم و سایر مواد معدنی، ویتامین&zwnj;های موجود در ماست&zwnj;، پروتئین و چربی است. به همین دلیل ارزش غذایی دوغ از ماست کمی کمتر است. بنابراین جایگزین کردن آن به جای مصرف شیر کار صحیحی&nbsp; نیست اما برای افرادی که دارای مشکل عدم تحمل لاکتوز هستند، می&zwnj;تواند نوشیدنی مناسبی باشد.دوغ به دلیل طبع سرد، علائم گرمازدگی، خستگی و عطش را بهبود می بخشد و مانند ماست، حاوی میكروارگانیسم&zwnj;های زنده و مفیدی است كه از رشد و تكثیر بسیاری از باكتری&zwnj;های مضر در دستگاه گوارش انسان جلوگیری می&zwnj;كند.</p> <p dir="rtl" style="text-align:justify"><strong>دوغ و خواب آوری آن !!!!!</strong></p> <p dir="rtl" style="text-align:justify">ماست و دوغ به دلیل داشتن برخی پپتیدهای موجود در کازئین و پروتئین&zwnj;های سرم شیر (مثل تریپتوفان) دارای این ویژگی هستند.</p> <p dir="rtl" style="text-align:justify"><strong>فاسد شدن دوغ :</strong></p> <p dir="rtl" style="text-align:justify">بیشترین و مهم ترین عوامل فساد دوغ عبارت اند از انواع کپک&zwnj;ها و مخمر&zwnj;ها. می&zwnj;توان گفت که مخمرها بهتر و بیشتر می&zwnj;توانند در دوغ رشد و در آن گاز ایجاد کنند و مزه آن را تغییر دهند. به هر حال، مخمرها تاثیر مخرب و نامطبوعی بر مصرف&zwnj;کننده نمی&zwnj;گذارند اما برخلاف آنها، کپک&zwnj;ها خیلی کم دوغ را آلوده می&zwnj;کنند و رشد آنها با تغییر طعم دوغ و سپس تغییر رنگ آن مشخص می&zwnj;شود.</p> <p dir="rtl" style="text-align:justify">شرکت لبنیات کاله باهدف بهتر شدن وبالا رفتن&nbsp; سطح سبد غذایی مردم ایران در سال ۱۳۷۰ تأسیس شد. نتیجه اقدامات انجام&zwnj;شده در این مجموعه بزرگ طی سال&zwnj;های گذشته که همگی با هدف ارتقای سبد غذایی هم&zwnj;وطنان و سرافرازی ایران اسلامی است، این برند را در مقام ۴۸ام صنایع غذایی در جهان ، برند محبوب و برتر و 7 سال تنها صادرکننده نمونه در فرآورده&zwnj;های لبنی در ایران قرار داده است.</p>

قیمت: 7,200

جزئیات

شیر استرلیزه رضوی پرچرب 1000 میلی لیتر

<p dir="rtl" style="text-align:justify">شیرمایعی سفید رنگی است که از غده پستانی پستانداران ترشح می شود . شیر تنها منبع غذایی پستانداران در آغاز تولد است . شیر حتی می تواند به عنوان یک منبع ارزشمند غذایی ارزشمند برای افراد بالغ بخصوص افراد مسن باشد . شیر به علت دارا بودن کلسیم و پروتئین نقش مهمی در تغذیه و سلامت بدن را نیز برعهده دارد .برای کودکان و نوجوانان&nbsp; در حال رشد همچنین افراد روزه دار مصرف شیر پرچرب ضرورت بیشتری دارد، پس بهتر است که شیر مورد تغذیه این گروه سنی که حتی می&zwnj;تواند دوره جوانی را هم شامل شود، شیر پرچرب باشد. کودکان حدود ۳۰ درصد از انرژی مورد نیاز خود را می&zwnj;توانند از چربی شیر دریافت کنند.بر این اساس توصیه می&zwnj;شود کودکان و نوجوانان شیر&nbsp; و سایر لبنیات را به شکل پرچرب استفاده کنند.</p> <p dir="rtl" style="text-align:justify">شیر دارای خواص بسیار زیادی است که به برخی از آن ها اشاره می کنیم :</p> <ul dir="rtl"> <li style="text-align: justify;">کلسیم موجود در شیر نقش اساسی در استحکام استخوان ها و سلامت دندان های ما دارد.</li> <li style="text-align: justify;">بسیاری از واکنش های شیمیایی بدن نیازمند فسفر بوده که شیر یکی از منابع فسفر بدن است که در رشد و ترمیم بافت ها دخالت دارد.</li> <li style="text-align: justify;">سدیم و چتاسیم موجود در شیر به تنظیم PH سلول ها کمک می کند.</li> <li style="text-align: justify;">نوشیدن شیر در بهبود علائم قاعدگی در بانوان کمک به سزایی می کند.</li> <li style="text-align: justify;">نوشیدن شیر به دلیل داشتن کلسیم فراوان باعث استحکام بیشتر ناخن ها، رشد موهاو تقویت آن ها و جلوگیری از ریزش مو می شود.</li> <li style="text-align: justify;">نوشیدن روزانه شیر به همراه میوه و سبزی جات مورد نیاز بدن باعث کنترل و کاهش فشار خون می شود .</li> <li style="text-align: justify;">شیر یک غذای کامل است و می تواند در کاهش وزن و جلوگیری از چاقی نقش داشته باشد.</li> <li style="text-align: justify;">شیر باعث هوشمندی بیشتر کودکان که در سنین رشد هستند می شود.</li> <li style="text-align: justify;">شیر دشمن خوبی برای دیابت نوع دو و همچنین داروی خوبی برای پیشگیری از سرطان است.</li> <li style="text-align: justify;">شیر نقش مهمی در سلامت بدن به خصوص در سالمندان دارد و باعث در امان ماندن آن ها از انواع بیماری ها می شود و زندگی شادی را برای آن ها به ارمغان می آورد .</li> </ul> <p dir="rtl" style="text-align:justify">شرکت فرآورده های لبنی رضوی در خردادماه 1375 توسط&nbsp; آستان قدس رضوی با ظرفیت روزانه 100 تن شیر دریافتی و با هدف تکمیل زنجیره تولید شیر استحصالی از دامداری های مزرعه نمونه و شرکت های کشت و صنعت آستان قدس رضوی تاسیس شد. این شرکت انواع محصولات پاستوریزه ، استریلیزه و هموژنیزه را با کیفیتی مطلوب تولید و در اختیار مصرف کننده قرار می دهد.</p>

قیمت: 3,700

جزئیات

خامه کاله 1000 میلی لیتری

قیمت: 27,500

جزئیات

شیر پر چرب میهن 1 لیتری

قیمت: 7,400

جزئیات

ماست سون کاله 1500 گرمی

قیمت: 14,900

جزئیات

پنیر لاکتیکی صباح

قیمت: 8,800

جزئیات

شیر پرچرب روزانه 1لیتری

قیمت: 7,400

جزئیات

ماست سون کاله 900 گرمی

قیمت: 9,800

جزئیات

خامه عسل کاله 200 گرمی

قیمت: 6,000

جزئیات

پنیر زیره کاله 400گرمی

قیمت: 13,200

جزئیات

خامه رضوان 200 گرمی

قیمت: 2,800

جزئیات

پنیر لبنه توریس 350گرمی

قیمت: 7,000

جزئیات

جستجو بی نتیجه

کلیه حقوق محتوای این سایت متعلق به فروشگاه مهر می‌باشد.

توسعه یافته توسط s.a.hasheminia[at]Gmail[dot]com